Invitatii Haidook Summer Fest
Miron Bococi
Nascut in Maramures, Romania, in prezent este stabilit la Barcelona de 20 de ani. A inceput sa lucreze in pregatirea si reeducarea cailor inca din adolescenta. Cu cativa ani in urma, el a decis sa arate sub forma unui spectacol in ce consta aceasta comunicare si sa demonstreze astfel ca aceasta conectare intre om si cal nu numai ca este posibila, dar ca este in egala masura si extraordinar de frumoasa.
Zis si “Vrajitorul de cai”, Miron Bococi este capul de afis al multor festivaluri ecvestre de talie internationala din Europa si Asia, dar de curand a decis ca e vremea sa revina in Romania, tara sa de origine, pentru a promova dragostea de cai si natura, alaturi de prieteni. Zis si facut! Este nelipsit de la Haidook Summer Fest, unde ne-a obisnuit cu momentele sale emotionante de dresaj in libertate si cu cele de Djighit, pline de adrenalina. Anul acesta va ne va surprinde cu noi elemente in programul sau, alaturi de caii sai minunati.
Mai multe despre ce stie si ce face Miron gasiti pe site-ul lui oficial: www.mironbococi.com
Denis STEFAN
Cu totii il stim pe Denis Stefan ipostaza sa de actor, in rolurile sale din Inima de tigan sau Pacala se intoarce. Dar nu toata lumea cunoaste despre el ca este un mare pasionat de cai si calarie. In ultimii ani el si-a gasit vocatia in dresajul cailor. Asa se face ca incepand din 2004, cand a descoperit tainele calariei, a continuat sa dobandeasca si sa stapaneasca noi abilitati. S-a perfectionat in Djighit - cascadorii calare, a inceput sa practice si artele martiale ecvestre, care presupun manuirea oricarei arme de pe cal si este practicant al tirului cu arcul calare, reprezentand Romania in competitiile internationale.
Denis Stefan este un iubitor de cai care si-a dus pasiunea la extrem, renuntand pentru cativa ani la prima sa meserie, actoria, lansand PROGRAMUL CAII ROMANIEI, un concept de dresaj natural si arte martiale ecveste care anul trecut a implinit 10 ani de activitate. Din 2017 pana in 2019, Denis Stefan a concurat in competitiile de ranch riding in Austria, cu unul dintre caii sai, pe care l-a salvat de la sacrificare. Din 2019 Denis s-a reintors la actorie, insa si-a pastrat vie pasiunea pentru cai si continua cu ajutorul PROGRAMUL CAII ROMANIEI sa sustina workshop-uri si demo-uri in tara, atunci cand timpul ii permite.
La Haidook Summer Fest el va face o demonstratie de manuire de arme calare, Garroucha (Sulita Spaniola) si va realiza live deburarea unui cal.
Mai multe detalii despre proiectele lui Denis gasiti pe: www.programulcaiiromaniei.ro
Fara Zahar
Fara Zahar sunt unii dintre pionierii folkului alternativ romanesc, imbinand intr-un mod inconfundabil umorul sanatos cu acorduri muzicale bine balansate. Dincolo de muzica, Fara Zahar reprezinta o stare de bine, in care vei fi atras chiar fara sa vrei, pentru ca Bobo Burlacianu si Bobi Dumitras reusesc mereu sa starneasca rasete si aplauze prin stilul lor unic.
In cantecele lor, formatia combina caracteristicile de hip-hop, (Sandu, Lav-stori), folk, ("D'la munte", "O, cal frumos"), latino ("Stella"), punk rock (The MF Song, Zob da club) si metal (Dunitru, Diesel).
Alexandra Violin
A inceput sa studieze vioara la 7 ani. Profesorul sau a invatat-o sa iubeasca acest instrument iar acum vioara face parte din viata ei. A terminat Universitatea de Muzica din Bucuresti iar in ultimii ani de liceu a inceput viata pe alt fel de scene, in afara de cele pentru concertele clasice, fiind membra fondatoarea a cvartetului Amadeus. Alaturi de colegele sale, a creat un nou curent muzical si timp de 13 ani a concertat in numeroase tari din Europa, Asia si Africa.
Din 2014 si-a inceput cariera solo, abordand diverse stiluri muzicale adaptate pentru vioara.