Program Haidook Summer Fest

16-18 iunie 2023, editia a saptea

In zilele de 16-18 iunie are loc cea de-a 7-a editie a Haidook Summer Fest, un eveniment cu si despre cai, care se adreseaza întregii familii. Haidook 2023 pastrează traditiile bune din anii precedenti si pe langa demonstratiile cu cai, am pregatit concerte si recitaluri muzicale, concursuri, ateliere si activitati in aer liber pentru haidoocii de toate varstele, coltul cu bunatati si o multime de baloti de paie pentru relaxare in familie.

Denis_3

Pe masura ce ne vom apropia de eveniment vom definitiva programul pe ore, insa pana atunci va putem spune ca Miron Bococi si Denis Stefan vor avea reprezentatii atat in ziua de sambata, cat si duminica. Reprezentatiile lor, precum si concursul de Working Equitation care va avea probe in fiecare zi, se vor desfasura in manej – arena principala. 
Scena va gazdui anul acesta recitalul trupei Fara Zahar. 
In plus, in round pen-ul realizat special, Denis Stefan va realiza o demonstratie live de deburaj al unui cal – pregatirea unui cal tanar pentru prima sa incalecare.  
Se anunta o editie plina de oaspeti unul s-unul, asa ca stati aproape de website-ul si pagina noastra de Facebook – https://www.facebook.com/Haidook