Activitati Haidook Summer Fest

Cu siguranta nu vom avea timp sa ne plictisim in cele trei zile de festival, pentru ca vom trai fiecare emotie alaturi de protagonistii spectacolelor care se vor desfasura atat in manej, cat si pe langa acesta.

Anul acesta vom avea in program si mai multe momente speciale cu caluti si biciclete, actorii principali ai povestii nostri cu haiduci.

Prima zi a evenimentului Haidook Summer Fest, 21 iunie 2019, va fi dedicata pasionatilor si practicantilor de calarie care isi vor demonstra abilitatile in prima etapă a concursului de Working Equitation, o disciplina ecvestra care incepe sa castige o popularitate din ce in ce mai mare in Romania, mai ales in randul copiilor pasionati de calarie. Aceasta prima zi a concursului se va axa pe disciplina dresajului. In plus, cei prezenți vor asista la o serie de antrenamente ale artistilor care vor performa in arenă in zilele de sambata si duminica – amintim aici: Miron Bococi, Denis Stefan, Orban Bara Gabor, Scoala Bate Saua.

Working Equitation_6

Denis_3

Zilele de weekend, 22 si 23 iunie 2019 sunt zilele principale ale festivalului cand ii vom vedea pe maestrii momentului în acțiune: Miron Bococi si Denis Stefan. Ei ne vor delecta cu eleganta dansului ecvestru, cu elemente de dresaj natural, artistic si western si in același timp ne vor tine cu sufletul la gura in momente spectaculoase cu acrobatii si cascadorii calare marca Masters of Djighit. Spectatorii vor descoperi astfel această disciplina, Djighit-ul – acrobatii ecvestre inspirate din tehnica mongola de călărie, pastrate de pe vremea lui Genghis Khan.

Iar aici avem o surpriza in plus: caii blonzi din rasa Haflinger numiti si “blondele de la Potcoava” pregatesc un spectacol inedit de agilitate și acrobații ecvestre.

Scoala Bate Șaua va intra in scena cu demonstratii de Voltije, gimnastica pe spinarea calului aflat in mișcare la lonja, iar in dimineata zilei de duminica Orban Barra Gabor ne va incânta cu un spectacol de cascadorii pe bicicleta plin de adrenalina.

Concursul de Working Equitation va continua cu proba de Stil sambata si cu cea de viteza duminica.
In rest, nu vor lipsi ceaune cu mancare aburinda, atelierele pentru copii, dar si pentru adulti, concursurile autohtone de maiestrie si indemanare, lenevitul pe baloti la soare si aruncatul cu privirea in zarea albastra.

Pe scurt, va fi un week-end pe cinste, numai bun pentru incarcarea bateriilor! 🙂